Pruža online uslugu podnošenja zahtjeva za izdavanje K-ETA i korejske e-vize.
K-ETA (Korea Electronic Travel Authorization) elektronički je sustav za autorizaciju putovanja koji od stranaca zahtijeva da se prijave online i dobiju odobrenje prije ulaska u Koreju. Stupio je na snagu 1. rujna 2021., a do sada su samo vlasnici putovnica iz nekih zemalja mogli podnijeti zahtjev za vizu putem interneta, ali K-ETA je sustav koji svim strancima omogućuje da podnose zahtjev putem interneta prije ulaska u zemlju.Brzi rezultati nakon podnošenja zahtjeva - Nakon što se prijavite za K-ETA, rezultati su obično dostupni u roku od nekoliko minuta. Dakle, kandidati mogu brzo napraviti planove putovanja. Ranije je planiranje putovanja bilo teško jer se moralo čekati odobrenje putne deklaracije.
Koreja ima mnogo atraktivnih odredišta za putovanja! Evo nekoliko preporuka.Tvrđava Hwaseong u Suwonu, Gyeonggi-do - Tvrđava Hwaseong u Suwonu jedna je od palača izgrađenih za vrijeme dinastije Joseon i označena je kao kulturno dobro Koreje na razini nacionalnog blaga. To je odlično mjesto za posjetiti jer je krajolik prekrasan i možete zajedno osjetiti povijest i kulturu.Seokguram Grotto, Gyeongju - Smješten u Gyeongjuu, Seokguram Grotto jedan je od reprezentativnih hramova Koreje. Unutar pećine Seokguram nalazi se kameni Buda koji sjedi u 8. stoljeću i to je mjesto gdje možete osjetiti povijest i kulturu Koreje.Otok Jeju - Otok Jeju jedno je od turističkih odredišta u Koreji gdje možete uživati u svemu, od prirode, kulture i hrane. Konkretno, to je područje koje posjećuju mnogi turisti zbog svog prekrasnog oreuma i obalnog krajolika.
Korejska hrana ima puno raznolikih i atraktivnih namirnica, tako da postoji mnogo namirnica koje stranci rado jedu. Sljedeće predstavlja reprezentativnu hranu i restorane koje stranci moraju probati u Koreji.Kimchi Jjigae - Kimchi Jjigae jedno je od najreprezentativnijih kimchi jela u Koreji. Kimchi, svinjetina, tofu, škrob itd. mogu se kuhati zajedno kako bi okus bio pikantan i pun.Bibimbap - Bibimbap je jelo koje se jede nakon što se na rižu pomiješa različito povrće, meso i jaja različitih boja, začini pastom od crvene paprike ili soja umakom itd. Budući da koristi različite sastojke, ima bogat okus i dobar je za zdravlje.Kalguksu - Kalguksu je tradicionalno korejsko jelo s čvrstim rezancima umočenim u vruću juhu. Uglavnom se koriste različita mesa poput govedine, svinjetine i piletine, a ovisno o sezoni koristi se i razno povrće poput Cheongyang papra i hrena. Još je bolji okus kada se jede s pikantnim umakom.
Većina tih kulturnih aktivnosti i atrakcija popularne su među strancima i pružaju priliku za dublje razumijevanje i iskustvo Koreje.Hongdae - Područje poznato po sveučilišnoj četvrti, gdje se održavaju razni performansi i izložbe, kao i ulična umjetnost i moda.
K-ETA je sustav koji omogućava strancima koji posjećuju Koreju da jednostavno podnesu zahtjev za ulazak bez vize. Ako podnesete zahtjev online, može se izdati u roku od 24 sata, a u zemlju možete ući brzo i povoljno bez prolaska kroz postupak provjere.